Nyitott alkotócsoport felnőtteknek
2021. június 10.

A mandala szó eredetileg kört jelent, de jóval több, mint egy kör alakú alkotás, több kultúrában is szimbolikus jelentéssel bír. Képviselheti a világegyetem különböző összetevőit, de belső világunkat is egyben. Használhatjuk kikapcsolódásra, meditációra és önmagunk megismerésére egyaránt. Mindezek jegyében szeretettel várlak kreatív műhelyemben, ahol lehetőség nyílik a világhoz, másokhoz és önmagunkhoz való kapcsolódásra mandalák készítésével.

A foglalkozás 2021. június 10-én 14:00 órától kezdődik, időtartama 4 óra. Ezen idő alatt nyugodt körülmények között, iránymutatással és segítséggel kipróbálhatsz több képzőművészeti technikát, amelyekkel egy művészetterápiás foglalkozásaimon találkozhatsz.

A foglalkozás nyitott és ingyenes, ami azt jelenti, hogy bárki részt vehet rajta, aki előzetesen regisztrált. A csoport létszáma a jelentkezőktől függ, de maximum 6 fő.

⋙ ÉRDEKEL

NINCS SEMMILYEN MŰVÉSZETI ELŐKÉPZETTSÉGEM. JELENTKEZHETEK?

A csoporton való részvételhez nem kell semmilyen művészi elhivatottság, előképzettség vagy tehetség, mert nem az elkészült produktum esztétikai minősége, hanem maga az alkotó tevékenység határozza meg a lényegét az egész folyamatnak!

A foglalkozás célja a kikapcsolódás és az alkotás örömének megélése

Ha bármilyen kérdés még felmerül benned, bátran tedd fel az info (kukac) lelektunder.hu címen, vagy a “Kapcsolat” menüpontban közvetlenül!

⋙ REGISZTRÁCIÓ


SZERETETTEL VÁRLAK!

Ha szeretnél jobban megismerni, akkor a ⋙bemutatkozó oldalamon olvashatsz rólam!
Faludi Anita
Komplex művészeti terapeuta

✨✨✨

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.