Rólam

Faludi Anita vagyok

egészségvédő és fejlesztő művészetterapeuta,
komplex művészeti terapeuta,
pedagógus-tanár

Amióta dolgozom, folyamatosan olyan munkakörökben mozgok, amelyekben az emberekkel való kapcsolat, mások segítése, valamint útmutatás és tanítás áll a középpontban. 2000 után kezdtem kimondottan tanárként tevékenykedni. Először csak diákjaimnak szerveztem művészeti és kreatív foglalkozásokat, később az iskola falain kívül is több korosztállyal folytattam ezt a tevékenységet.

Négy gyermekem van, így az anyaság szépségeit, nehézségeit és küzdelmeit is egyaránt bőségesen tapasztalhatom.

logo_round
logo_round

Úgy gondolom, hogy minden életszakasznak és élethelyzetnek ugyanúgy megvannak a maga kihívásai, és bármilyen életkorban képesek vagyunk fejlődni egészen halálunkig, egyszerűen csak észre kell vennünk, és meg kell ragadnunk ehhez a kínálkozó lehetőségeket.

Ennek felismerése és a tanárként eltöltött évek vezettek el olyan irányokba és képzések felé többek között, mint a játék alkalmazása az oktatásban és nevelésben, lelki egészségvédelem és személyiségfejlesztés tematikus művészetterápiával, fejlesztés meseterápiával, komplex művészeti- és meseterápia.

A művészetterápia több irányzatával is megismerkedtem, és kipróbáltam. Miután saját élményeken keresztül megtapasztalhattam a hatásait, úgy gondoltam, szeretném ezt a tapasztalatot átadni, és hozzásegíteni másokat is hasonló élményekhez.

Néhány éve a dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia® (KKM) módszere mellett köteleztem el magam és belekóstoltam a Kincskereső Meseterápia® módszerébe is. Az általam megismertek közül ezek állnak hozzám a legközelebb, és ezekben a módszerekben tudok leginkább hitelesen és hatásosan működni.

logo_round
logo_round

Jelenleg tanítok, felkérésre mese-, és művészetterápiás csoportokat vezetek, önismereti és kreatív műhelyfoglalkozásokat tartok különböző korosztályban csoportban vagy egyénileg. 2022-ben határoztam el, hogy online módon is belevágok ebbe a tevékenységbe.

Szabadidőmben színezek, mandalákat készítek, és természetesen folyamatosan képzem és fejlesztem magam. A Lélektündér nevet egy igen kedves ismerősömtől kaptam.

Íratkozz fel hírlevelemre!

Eszköz 1

Értesülj a legújabb tartalmakról!

Kérdésed van?

ceruza_kek

info(kukac)lelektunder.hu
www.lelektunder.hu

boritek

„Önmagunk megismerése kaland, amely váratlan messzeségekbe és mélységekbe vezet.”

Carl Gustav Jung

Scroll to Top